Noah's Ark
Door: Tiny
Blijf op de hoogte en volg Johan en Tiny
16 April 2008 | Oeganda, Kampala
Vandaag is de modem weer gerepareerd, deze was opgeblazen. Maar nu heb ik dan gelegenheid om wat te vertellen over Noah's Ark.
Mariska heeft mij met Mirjam, haar dochter, opgehaald van het vliegveld.
Het vliegtuig had een uur vertraging.
Daarna zijn we naar Kampala gereden om wat inkopen te doen. Ik heb hier een eigen huisje en als ik niet met de kids mee wil eten moet ik voor mijn eigen eten zorgen zoals b.v. brood plus boter en beleg. Vooral voor 's morgens is dit wel lekker want dan hoef ik niet om half zeven op te staan om met de kids te eten.
Ze laten mij hier helemaal vrij omdat ik er maar twee weken ben en zeggen dat ik optimaal moet genieten.
Gisteren en vandaag ben ik wel vroeg opgestaan om te helpen met de kinderen, (de kleintjes tot 2 jaar) uit bed halen en eten te geven. dit is hartstikke leuk.
Maar morgen slaap ik hopelijk weer uit, hoewel mijn ritme wel erg vroeg is omdat wij tijdens de reis ook altijd erg vroeg op moesten.
Om half elf is er dan iets te drinken voor de kids en moeten ze weer verschoond worden en om 1 uur gaan ze weer naar bed en hebben de vrijwilligers vrij tot 3.45 uur. Bij mijn huisje stan nog drie huisjes waar totaal 6 meiden inzitten allemaal uit Nederland die er van 4 tot 12 maanden zijn als vrijwilliger.
Vlak voor dat ik kwam zijn er weer twee nieuwe baby's bijgekomen, eerst Jared en twee weken geleden Manuela.
Met Jared gaat het op dit moment niet goed. Hij zakt steeds verder weg en we denken dat hij het niet haald.Elke worden er onderzoeken gedaan wat hij zou kunnen hebben maar daar zijn ze nog niet achter.Morgen ga ik weer mee voor de onderzoeken.
Ik heb het verder hier geweldig naar mijn zin, onze sponsor kinderen zijn hele leuke kinderen, Elyah is wat verlegener dan Eunice. Ze komen al direct op mij af als ik binnen kom.
Ze zijn in december twee jaar geweest echt schatten, maar dat kunnen jullie zo op de foto's zien.
Ik zal morgen proberen om ook nog foto's op de pagina van Narobi te plaatsen.
Groetjes van Tiny uit Oeganda
Helaas heb ik mijn verblijf in Noah's niet af kunnen maken want mijn schoonzusje is overleden en moest ik met spoed terug naar huis.
Ik heb helaas geen afscheid meer van haar kunnen nemen.
Groetjes Tiny
16 April 2008 - 16:31
Mira:
He mam. Fijn dat het goed met je gaat! Zijn dit de adoptiekinderen? wat groot al!
liefs Mira -
16 April 2008 - 16:32
Mira:
Oke, nu staan de namen erbij. Het wordt bijgewerkt.
xxx -
16 April 2008 - 16:43
Henny:
Hoi Tiny, wat fijn dat je goed in het kinderhuis bent aangekomen en je het naar je zin hebt.
En ik hoop dat je dit leest:
Ik lees net op deze site dat het met Jared (ons sponsorkindje) helemaal niet goed gaat.
Dat is in en in triest voor hem en het team, ik hoop dat ze er achter komen wat hij heeft, en hem nog beter kunnen maken.
Fijn dat je met hem mee gaat voor de onderzoeken.
Geef hem een paar extra dikke knuffels van mij. En ook de andere kindjes en jij ook.
Daaag, groetjes van Henny.
16 April 2008 - 17:01
Rob En Margreet:
Wel even wat anders als het reizen door al die landen.
We begrepen van Johan dat het reizen best pittig was.
Geniet nog even voor je weer naar huis komt. -
16 April 2008 - 17:16
Tiny:
Ja Miran dit zijn de adoptie kinderen Eunice en Elyah.
Ik probeer je steeds te pakken te krijgen op MSN maar dit lukt niet misschien zo?
Liefs mamsie -
16 April 2008 - 17:29
Mia:
Tiny
Ik heb echt genoten van die schattige kindjes en natuurlijk weer van jou verhaal.
gr Mia -
17 April 2008 - 10:27
Anja:
wat een geweldig werk wordt daar verricht Tiny als je terug bent moet je me er wat meer van vertellen en wat een schatjes wat ben je een gelukkig mens om dit allemaal te mogen beleven het is natuurlijk wel afmattend maar ik denk dat het een belevenis is die je misschien nooit meer mee maakt,Jur is altijd de eerste die het bekijkt maar nu ben ik hem voor,veel liefs van hier en tot kijk. Jur en Anja -
17 April 2008 - 12:46
Bart:
Hoi Tiny, ik ben inmiddels al weer wat bijgekomen van ons avontuur in Afrika maar jij ploegt nog ff door !!
Heel goed werk wat je daar doet !!
Misschien een keer bijbuurten in Enschede.
Je (ex) reisgenoot Bart uut Brabant -
18 April 2008 - 13:15
Rola:
hoi tiny, wat een leuke kinderen zou er best eentje willen hebben. ik neem aan dat johan weer thuis is; we horen het wel, nog even en het zit erop, jullie zullen heel veel te vertellen hebben, spannend hoor!
gisteren compt. gespeeld en op het nippertje verloren met 2-3 van ootmarsum, we hebben nog 5 keer te gaan en dan zit het er weer op, misschien komt lonneker erachteraan gertie wil hier nog over bellen.
groetjes maar weer, voorzichtig en tot een ander keertje.
rola & frits -
22 April 2008 - 19:40
Hermien:
Ha Tiny,wat een dropjes!Wat een geluk dat er mensen met een groot hart zijn,die voor deze kinderen willen zorgen!Ik ben erg benieuwd naar al je verhalen als je terug bent.
Groeten van Hermien.